New Profesional Consult 930 x 122

psd

Anunț major privind pensiile!

Anunț major privind pensiile!

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Deputatul de Argeș al PSD Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, face un anunț important privind plate pensiilor și a prestațiilor sociale.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

,,Având în vedere zilele libere din perioada 12 -15 august acordate pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, am decis ca plata pensiilor și a indemnizațiilor pentru persoanele cu dizabilități să fie devansată în această lună.

Astfel, achitarea acestor drepturi se va face în avans după cum urmează:

Anunț major privind pensiile și alte prestații sociale!

Pensiile prin mandat poștal vor fi plătite între 1 – 11 august, iar alimentarea conturilor bancare pentru cei care primesc pensiile pe card se va face în zilele de 9 și 10 august.

Drepturile persoanelor cu dizabilități vor fi plătite în 11 august, cu 4 zile mai repede față de termenul stabilit.

Alte beneficii, precum alocația de stat pentru copii și indemnizația pentru creșterea copilului, se plătesc în perioada 8-10 august.”, a anunțat Simona Bucura-Oprescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3