Donaris 930 x 122

toamna piteșteană

Anunțul momentului despre festivalul din centrul Piteștiului

Ediția a XVI-a a festivalului „Toamna Piteșteană” se prelungește, a anunțat în urmă cu puțin timp Primăria Pitești.

Citiți și: Anunț important! Ce se întâmplă cu ,,Toamna Piteșteană”

Reamintim că târgul, care se desfășoară în Piața „Vasile Milea” și Piața Primăriei din Pitești, a fost deschis publicului larg joi, 6 octombrie.

Citiți și: Începe marele festival al toamnei în centrul Piteștiului!

Evenimentul urma să se încheie pe 13 octombrie, însă municipalitatea a hotărât prelungirea duratei festivalului până pe 18 octombrie. Acest lucru s-a realizat la cererea piteștenilor.

Acum, „Toamna Piteșteană” se află în plină desfășurare.

În intervalul mai sus menționat, între orele 09:00 – 20.00, în zona centrală a orașului vor fi oferite, spre vânzare, produse specifice sezonului de toamnă – legume, fructe, vin și must, dulcețuri și conserve, produse apicole, plante medicinale sau aromatice, arbuști și viță-de-vie, dulciuri de casă sau produse din carne și lactate de sezon, dar și diverse specialități din categoria Street Food.

Peste 130 de comercianți participă, în acest an, la evenimentul devenit tradiție pentru Pitești, vizitatorii târgului de toamnă arătându-se încântați atât de organizare, cât și de abundența produselor de sezon.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3