Donaris 930 x 122

mizerie

RUȘINE! DEZASTRU DUPĂ BÂLCIUL „TOAMNA PITEŞTEANĂ”

Rușine! Dezastru după bâlciul „Toamna piteşteană”! Ieri seară s-a încheiat „Toamna piteşteană”, manifestare organizată de Primăria Piteşti drept sărbătoare a recoltei.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Așa cum am relatat, manifestarea, care s-a întins pe perioada a două săptămâni, a fost, de fapt, un imens bâlci (detalii, AICI), cu terase de mici, tarabe cu legume şi fructe, dar şi articole de artizanat, îmbrăcăminte şi încălţăminte, ce a rămas în urmă este un adevărat dezastru! Comercianţii şi-au ridicat amplasamentele şi marfa pentru a elibera domeniul public, dar în urma lor se văd urme care cu greu vor putea fi şterse.

Concret, Piaţa „Vasile Milea”, acolo unde au fost terasele de alimentaţie publică, este plină de zone îmbibate cu ulei şi alte grăsimi scurse din grătare. Piaţa arată greţos şi miroase pe alocuri la fel.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Probabil că autorităţile se gândesc că urmele vor fi ascunse de iarna care stă să vină, dar cert este că gradul de poluare este mare, în special în sol.

Vă reamintim că și anul trecut, după finalizarea târgului, pavelele din piață au fost acoperite de un mare jeg. Amănunte, AICI.

Sperăm că se vor lu măsuri de urgență, iar zona va fi curățată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3