930×122 CAPRA 5

bruxelles

Anunțul momentului despre pensiile românilor

Anunțul momentului despre pensiile românilor

Citiți și: Anunțul momentului! Venituri cu 80% mai mari pentru aceste persoane

Marcel Ciolacu a vorbit recent despre ce se va întâmpla cu pensiile românilor, mai exact cu pensiile speciale. Liderul PSD a mai precizat că sunt necesare anumite reforme în acest sector.

„Să vedem dacă se mai poate face cumul de pensie cu salariul tot de la stat, şi cu anumite depășiri. Sunt două lucruri total diferite. În primul rând, România trebuie să facă anumite reforme, reforme asumate în PNRR, e un lucru total separat.

Citiți și: Pensiile românilor sunt în pericol! Acțiune fără precedent

Şi avem o mare problemă, cum am zis acum câteva zile, avem o ciumă a pensiilor speciale, care încet-încet este o inechitate, încet-încet duce către o criză socială. E un lucru pe care trebuie să îl rezolvăm punctual.

Eu nu o să accept ca România să piardă vreun euro din PNRR pentru că nu a făcut vreun jalon, mai ales jalonul în ceea ce privește pensiile speciale”, a declarat liderul PSD într-o intervenție la Antena3CNN, conform playtech.ro.

Întreaga declarație, AICI.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90