930 x122 grota rece

amenajare

Anunțul momentului despre un nou Mall în Pitești!

Anunțul momentului despre un nou Mall în Pitești!

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Municipiul Pitești va beneficia de modernizarea zonei prin care se face accesul în shopping mall – Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Contractul a fost semnat astăzi, de către primarul Municipiului Pitești, iar cheltuiala va fi făcută pe banii investitorului care construiește Galeria „Leroy Merlin” și magazinul Bricolaj.

Citiți și: Argeș. Investiții de 4.027.180 € într-o localitate! Edilul a făcut anunțul

Orașul va mai beneficia și de amenajarea, în zonă, pe teren public, al unui acces rutier cu sens giratoriu, marcaje rutiere și spații carosabile, pietonale, trotuare și spații verzi.

De asemenea, investitorul va suporta și cheltuielile aferente modernizării locului de joacă aflat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între blocurile S2 și S5.

Edilul transmite:

,,S-a semnat astăzi, 11 iulie 2023, Protocolul de colaborare prin care Municipiul Pitești va beneficia, pe cheltuiala investitorului care construiește Galeria „Leroy Merlin” și magazinul Bricolaj, de modernizarea zonei pe unde se face accesul în shopping mall – Bulevardul Nicolae Bălcescu 180A-180B (fosta clădire Argeșana).

Anunțul momentului despre un nou Mall în Pitești!

Astfel, Square 7 Properties și S7 Pitești Property s-au angajat să amenajeze pe terenul public, proprietate a municipiului, atât accesul rutier cu sens giratoriu, indicatoare, marcaje rutiere, cât și spații carosabile, pietonale, trotuare și spații verzi aferente accesului, dar și întregii zone din fața centrului comercial!

Pe cheltuiala investitorului, se vor devia și rețelele de utilități afectate de lucrări, cu respectarea prevederilor legale.

Totodată, Piteștiul va beneficia de modernizarea vechiului loc de joacă, în suprafață de 230 de mp, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între blocurile S2 și S5.”, informează Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Iuliana spune:

    Doamne-ajută!

  • gicu spune:

    O sa-și vândă între ei: Dedeman, Mathaus, Brico-Depot, CipcosMar acum și Merlin..

  • gicu spune:

    O sa-și vândă între ei: Dedeman, Mathaus, Brico-Depot, CipcosMar acum și Merlin.. Vreo 2ani, prăpăd în constructii, pe chirii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90