New Profesional Consult 930 x 122

dacia

Anunțul uluitor făcut astăzi de Dacia!

Anunțul uluitor făcut astăzi de Dacia!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Astăzi, Dacia prezintă noul model Spring 100% electric. Modelul beneficiază de un design complet nou, anunță compania.

Într-un comunicat de presă se arată și că noul Spring rămâne modelul cu cel mai bun raport preț/prestații din segmentul său pe piața europeană.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Lansat în 2021, Spring a ocupat, pentru doi ani consecutiv, în 2022 și 2023, locul al treilea în Europa în clasamentul celor mai vândute mașini electrice către clienții persoane fizice.

În total, de la lansare, peste 140.000 de exemplare Dacia Spring au fost înmatriculate pe plan internațional.

„Dacia Spring este într-o evoluție permanentă încă de la lansare. Astfel, în 2022, modelul a adoptat noua identitate vizuală de marcă.

Apoi a beneficiat de un motor mai puternic, de 65 CP, în 2023. Cu toate acestea, Dacia Spring și-a păstrat întotdeauna punctul forte: acela de a fi cel mai accesibil automobil electric de pe piață.

Acum, noul Spring deschide un nou capitol al evoluției sale, păstrând toate calitățile estetice care au contribuit la succesul generației precedente, aducându-le însă la un nivel superior.

Cu un design complet reînnoit, mai robust, dar la fel de practic, cu un spațiu de depozitare interior excepțional pentru segmentul său, noul Spring rămâne cel mai accesibil model electric de pe piață.

Modelul beneficiază astfel de un aspect mai robust, cu mai multă personalitate, în timp ce interiorul a fost complet refăcut. Pavilionul este singura componentă a caroseriei păstrată de la generația anterioară.

Anunțul uluitor făcut astăzi de Dacia!

Un detaliu specific noului Spring îl reprezintă cele două benzi de culoare neagră prezente atât la nivelul calandrului, cât și transversal de-a latul hayonului, între blocurile optice spate.

Semnătura luminoasă în formă de Y, similară celei a noii generații Duster, este prezentă atât la blocurile optice față, cu tehnologie LED, cât și la cele din spate.

Planșa de bord este complet nouă, afișând noul univers grafic al mărcii Dacia. Spring dispune acum de un tablou de bord digital de 7”, color, care poate fi personalizat.

Paleta de culori și materialele utilizate pentru interior au fost modernizate pentru a oferi o calitate superioară, dar cu o diversitate de opțiuni esențiale cu scopul de a controla costurile – pentru a rămâne fidel poziționării « value for money », specifică mărcii Dacia.”, se arată în comunicat.

Foto interior: Dacia. Foto principal: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3