New Profesional Consult 930 x 122

apa canal

Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Citiți și: Un pui de cățel, de doar 2 luni, lăsat să moară în mașină! Stăpâna l-a uitat acolo

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 10 aprilie 2024, între orele 9 – 24, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din satul Glâmbocu, comuna Bascov.

Alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în acest interval orar.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

„Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din comuna Bascov.

Satele: Glâmbocu (Glâmboc Deal, Glâmboc Vale, Glâmboc DN), Valea Ursului, Prislopu Mic, cu toate străzile adiacente acestora.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile.

Și îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp.

Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Încearcă să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi.

Depun eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii.”

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90