930×122 CAPRA 5

Arges

APROAPE 7.000.000 DE LEI PENTRU REABILITAREA UNUI POD DIN PITEŞTI

Primăria Piteşti a finalizat procesul verbal de recepţie pentru lucrarea de reabilitare şi modernizare a podului peste râul Argeş. Calea rulantă a fost gata mai devreme decât intervenţiile făcute sub pod, dar lucrările s-au terminat şi este nevoie ca procesul verbal de recepţie să fie supus votului Consiliului Local.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Valoarea totală a investiţiei – din fonduri europene – este de 6.993.646 de lei, cu tot cu TVA. Primăria a contribuit doar cu o mică parte, cota de cofinanţare fiind de numai 2%, conform contractului agreat de Uniunea Europeană. În aceeaşi zonă s-au făcut lucrări de reabilitare şi a podului peste râul Doamnei.

Acum municipalitatea are în plan construirea unui nou pod în zona Zăvoi, aproape de cele două existente, pentru a mări capacitatea de preluare a traficului dinspre autostrada Bucureşti-Piteşti, dinspre Ştefăneşti şi Câmpulung.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90