930 x122 grota rece

ACCIDENT MIOVENI

Argeș: Accident rutier, un autocar implicat!

Accident rutier, un autocar implicat!

Citiți și: Accident deosebit la grav, la Mioveni! Două mașini, praf, femeie rănită la față

UPDATE ora 18.50: „Evenimentul rutier de pe DN 73E (pasarela de legătură între str. Uzinei din Mioveni și DN 73 – Micești) va fi protocolat ca tamponare, de către polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni”, a transmis IPJ Argeș.

Știrea inițială – ora 18.15

Citiți și: Motociclistă accidentată la Mioveni

Un accident rutier s-a produs în această seară, între un autoturism și un autocar, pe drumul care duce spre uzina Dacia, zona drumului DN 73, Pitești – Câmpulung.

Autoturismul a ieșit în afara părții carosabile în urma evenimentului rutier. Ocupanții din mașină sunt conștienți, s-au autoevacuat, iar în autocar se afla doar șoferul. Acesta este conștient.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, a fost alocat la intervenție și un echipaj SAJ.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • abc spune:

    Nu se vede in poza, dar pot sa pun pariu ca e vorba de un autobuz DLS, in fiecare dimineata soferii de pe aceste autobuze conduc ca dementii si-i pun in pericol pe ceilalti participanti la trafic. Opresc oriunde blocand benzi de circulatie, te forteaza sa te dai la o parte de pe banda ta amenintand ca intra in tine, forteaza intrarile in intersectii desi n-au prioritate, etc… Sunt niste cretini la volan…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3