930 x122 grota rece

ACCIDENT MIOVENI

Mioveni: Accident cu pieton

Update, ora 16.38, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat de 28 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Petre Zugravu, din direcția cartier Racovița spre cartier Colibași, a accidentat o femeie de 71 de ani, din aceeași localitate, care s-ar fi angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal.

Citiți și: Accident deosebit la grav, la Mioveni! Două mașini, praf, femeie rănită la față

În urma accidentului, femeia de 71 de ani a fost transportată la spital pentru investigații.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Citiți și: Motociclistă accidentată la Mioveni

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 14.35 

Pompierii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier produs în Mioveni, în zona şcolii „Liviu Rebreanu”. Din primele date, victimă este un pieton – conștient.

„Intervine un echipaj SMURD de prim ajutor calificat”, anunţă ISU Argeş.

 

 

Este al doilea accident cu pieton implicat, petrecut în cursul zilei de azi. Primul a avut loc în Piteşti, detalii – AICI.

 

 

 

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3