930×122 CAPRA 5

ACCIDENT MIOVENI

UPDATE/FOTO: TÂNĂRĂ ACCIDENTATĂ LA MIOVENI

UPDATE: „Femeia ar fi alergat pe trecere după fiul ei de 2 ani.”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Accident deosebit la grav, la Mioveni! Două mașini, praf, femeie rănită la față

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost accidentată astăzi la Mioveni, când traversa strada.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni, a rezultat că o tânără de 33 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe b-dul Dacia din Mioveni, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 26 de ani, din Berevoești, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.”, a transmis IPJ Argeș.

Citiți și: Mioveni: Accident cu pieton

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a femeii de 26 de ani, care a fost transportata la spital de către un echipaj medical, având diagnostic preliminar de hematom frontal și escoriatii la membrele inferioare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3