930 x122 grota rece

ACCIDENT MIOVENI

Motociclistă accidentată la Mioveni

Ieri seară, în jurul orei 22.30, o tânără de 25 de ani, din Mioveni, a fost rănită în urma unui accident cu motocicleta pe care o conducea.

Citiți și: Accident deosebit la grav, la Mioveni! Două mașini, praf, femeie rănită la față

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, din Davidești, care conducea un autoturism pe Bld. Dacia din Mioveni, deplasându-se pe direcția Racovița spre Colibași, la intersecția semaforizată cu str. Pârăști și cu str. Uzinei, ar fi efectuat schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga, spre str. Uzinei, intrând în coliziune cu o motocicletă, condusă din sens opus de o femeie de 25 de ani, din Mioveni, care se deplasa din direcția inversă de deplasare față de conducătorul autoturismului.

 

Citiți și: Mioveni: Accident cu pieton

 

În urma coliziunii, conducătoarea motocicletei s-a dezechilibrat, suferind leziuni ușoare. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, sunt precizările IPJ Argeş referitoare la accidentul rutier anunţat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90