New Profesional Consult 930 x 122

copil căzut

Argeş: Alertă de urgenţă, un copil a căzut de la etajul unui bloc

Argeş: Alertă de urgenţă, un copil a căzut de la etajul unui bloc.

Citiți și: Tragedie fără margini. Un copil s-a prăbușit de la etajul nouă al unui bloc

UPDATE ORA 11.20. IPJ Argeș precizează:”În dimineața zilei de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o fetiță de 2 ani, ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc din Mioveni.

 

Citiți și: Video: Un copil de 4 ani a căzut de la etajul unui bloc din Piteşti. S-a deschis dosar penal

 

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, politraumatizată și a transportat-o la Spitalul de Pediatrie.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, fiind întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal.”

 

UPDATE ORA 10.50: „Fetiță de 2 ani căzută de la etajul unui bloc din Mioveni. Aceasta a suferit multiple traumatisme și este semiconștientă. Paramedicii SMURD au preluat-o și o transportă de urgență la spital”, anunţă ISU Argeş. Martori oculari afirmă că fetiţa a căzut de la etajul 2, direct pe ciment.

Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări (VIDEO)

 

 

Ştirea iniţială – ora 10.46

În urmă cu puţin timp, pompierii ISU au fost sesizaţi cu privire la un copil căzut de la etajul unui bloc din oraşul Mioveni.

Din primele date, ar fi vorba despre o fetiţă cu vârsta de aproximativ 2 ani. Aceasta ar fi conştientă.

 

 

Ştire în curs de actualizare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90