New Profesional Consult 930 x 122

copil căzut

VIDEO: UN COPIL DE DOI ANI A CĂZUT DE LA ETAJ / A ÎMPINS PLASA DE ŢÂNŢARI

UPDATE: Dr. Adina Enescu face precizări cu privire la starea băieţelului care a căzut azi de la fereastră.

Citiți și: Tragedie fără margini. Un copil s-a prăbușit de la etajul nouă al unui bloc

Astăzi, în jurul orei 11, ISU Argeş a fost sesizat în legătură cu un copilaş care s-a prăbuşit de la etajul unui bloc situat în cartierul piteştean Găvana 3.

Medicii au constatat că este vorba de un băieţel de doi – trei anişori care prezenta politraumatisme, însă era conştient.

Citiți și: Intervenţie de urgenţă în Piaţa Ceair din Piteşti. Unui copil i s-a făcut rău şi a căzut

Un echipaj de poliţie a ajuns, de asemenea, la faţa locului. S-a stabilit că băieţelul a căzut de la etajul 1 al imobilului. Copilul era acasă cu mama şi bunica. S-a dus în dormitor şi s-a urcat la fereastră pe o comodă amplasată în apropiere. Fereastra ar fi fost deschisă, fiind secondată de o plasă de ţânţari în care copilaşul ar fi împins cu mâinile şi s-a lăsat cu greutatea asupra ei. În acel moment, plasa s-a deplasat, iar micuţul s-a dus peste pervaz şi a ajuns jos.

Băieţelul a fost transportat cu ambulanţa SMURD la Spitalul de Pediatrie unde va fi supus investigaţiilor medicale amănunţite.

Dr. Adina Enescu, director medical, ne-a transmis că băieţelul este în afara oricărui pericol, iar investigaţiile sunt în curs.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90