930 x122 grota rece

Arges

Argeș. Alertă! Incendiu puternic

Argeș. Alertă! Incendiu puternic

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Update: Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață mare de teren, în focare dispersate.

Până în momentul de față, a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 3 hectare, pompierii acționând pentru lichidarea ultimelor focare.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Totodată, prin intervenția operativă la fața locului, s-a reușit împiedicarea propagării flăcărilor la fondul forestier.

La fața locului acționează și personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității și nu este necesară intervenția echipajelor de la Detașamentele Pitești și Câmpulung, solicitate în sprijin.

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit în apropierea fondului forestier din localitatea Ciofrângeni, satul Lacurile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, la fața locului se intervin mai multe echipaje.

Acționează două echipaje de pompieri de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și accesorii de primă intervenție.

De asemenea, în sprijin se deplasează încă două echipaje de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Câmpulung cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de pădure și mijloace de stingere specifice ale unor astfel de incendii.

Știre în curs de actualizare

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3