930×122 CAPRA 5

gospodării

Argeș: Apeluri disperate la 112. Le-au intrat șerpii în locuințe!

Argeș: Apeluri disperate la 112. Le-au intrat șerpii în locuințe!

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Jandarmii argeșeni au fost solicitați să intervină astăzi la două locuințe, una pe raza comunei Boțești și cealaltă pe raza comunei Bradu, pentru îndepărtarea unor șerpi intrați în gospodării.

Oamenii au sunat imediat la 112. Apelurile au fost efectuate la mai puțin de 2 ore unul după altul. Reptilele au fost capturate de oamenii legii.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Jandarmeria Argeș transmite:

„Jandarmii argeșeni au fost solicitați astăzi, 29.06.2023, să intervină în două localități de pe raza județului Argeș, pentru îndepărtarea unor șerpi din gospodăriile oamenilor.

Apelurile au venit la distanță de aproximativ două ore, unul din comuna Boțești și unul din comuna Bradu, cetățenii reclamând faptul că au observat un șarpe în locuință.

În ambele cazuri jandarmii au reușit să captureze reptilele și, ulterior, să le elibereze în mediul natural, departe de zonele populate.

În ultimele două luni, jandarmii argeșeni au răspuns la 10 solicitări de îndepărtare a șerpilor din locuințele oamenilor.

În astfel de situații, Jandarmeria Argeș recomandă cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijin autorizat.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Elena spune:

    Dacă am avea numai jandarmi ca acest tânăr am ajunge departe!!!! Felicitări Jandarmeriei Arges ca aveți oameni ca aceștia !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90