930×122 CAPRA 5

copil

Argeș. Au mers cu bicicletele pe lacul înghețat și au căzut în apă

Update: Este vorba despre doi copii care au căzut, nu unul, așa cum a fost anunțat inițial. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, este vorba despre doi copii care s-ar fi aventurat cu bicicletele pe lac, iar gheața fiind subțire, s-ar fi spart, aceștia căzând în apă.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Ambii copii, cu vârstele de aproximativ 14 ani, au fost scoși din apă de către un localnic, unul dintre aceștia deplasându-se singur la domiciliu, iar cel de-al doilea fiind dus de către localnicul respectiv.

Aceștia au foat preluați de către echipajele medicale SMURD, le-a fost acordat primul ajutor calificat, iar în momentul de față se transportă la spital.

Citiți și: Breaking. Incredibil! Copilul căzut azi de la etaj a mai căzut și acum 3 ani!

Știrea inițială: Un copil ar fi căzut într-un lac din comuna argeșeană Oarja, transmite ISU Argeș.

Deocamdată nu se știe cum s-a produs incidentul.

Intervin pompierii de la Detașamentele Bradu și Pitești cu o autospecială de intervenție, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapiei intensivă mobilă și o autospecială cu barca se salvare.

Foto: ziuadeconstanta.ro

Video: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90