930 pe 122 COSTACHE

control corporal

Argeș: Bărbat înarmat cu un cuțit într-un local

Un bărbat cunoscut cu antecedente penale a fost depistat de jandarmii argeșeni într-un local din Câmpulung, cu un cuțit asupra sa.

Citiți și: Argeș. Scandalos! Prins când arunca mizeria din vidanjă în râul Argeș

Oamenii legii au găsit arma albă într-o borsetă, după ce i-au făcut un control corporal preventiv bărbatului.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Citiți și: Argeș. Încercat de mari greutăți, a luat viața în piept și a reușit!

Jandarmeria Argeș transmite:

„Un cuțit cu lama de aproximativ 10 centimetri a fost găsit în data de 21 ianuarie, de jandarmii argeșeni, asupra unui bărbat din Câmpulung.

Echipajul de jandarmerie care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Câmpulung a observat un bărbat cunoscut cu antecedente penale, într-un local de pe strada Negru Vodă, care avea asupra sa o borsetă.

La efectuarea controlului corporal preventiv, în borseta bărbatului, a fost găsit un cuțit Butterfly cu lama de 10 centimetri.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 372, alin. (1) Cod Penal: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Documentele întocmite au fost predate organelor de cercetare ale poliției, în vederea continuării cercetărilor.”

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90