NOR CURIER 930X122

accident rutier

Argeș: Beat bine și cu permisul anulat, a provocat un accident

Șofer pericol public! Un bărbat 46 de ani s-a urcat la volan și băut, și cu permisul de conducere anulat.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

Ba mai mult, acesta a provocat și un accident rutier pe raza orașului Mioveni, pe bulevardul Dacia.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citiți și: Impact puternic între două mașini! Una a ajuns într-un gard

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 22 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 46 de ani, din Mioveni, care a produs un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale, pe bld. Dacia din Mioveni.

Din verificări s-a stabilit că cel în cauză are permisul de conducere anulat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 22 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: StiriSuceava.net

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90