EcoMoto 930×122

masina rasturnata

Argeș: Beat fiind s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Accident de circulație, marți, pe raza localității Cuca. Un șofer beat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

În ziua de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier, soldat numai cu pagube materiale, produs pe raza localității Cuca.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

Din verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 28 de ani, din comuna Vitomirești, județul Olt, ar fi condus un autoturism, pe raza localității Cuca, iar într-o curbă, nu ar fi adaptat viteza și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a drumului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că asigurarea obligatorie de răspundere civilă a autoturismului era expirată, motiv pentru care a fost aplicată o altă sancțiune contravențională și măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90