New Profesional Consult 930 x 122

IJJ Argeș

Argeș: Botez spart de jandarmi. Amenzi usturătoare

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Citiți și: Trei mari licee din Pitești au fost vizitate de jandarmi

În timpul verificărilor pe raza orașului Topoloveni, jandarmii au fost sesizați cu privire la faptul că la o sală de evenimente are loc o petrecere privată.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, unde au descoperit faptul că sesizarea se confirmă. Petrecerea privată (botez) a fost oprită, iar organizatorul și administratorul au fost sancționați cu amendă în valoare de 3000 de lei fiecare.

Citiți și: Jandarmii recrutează! Sute de locuri scoase la concurs

Astfel de acțiuni se vor desfășura în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

În aceeași localitate, jandarmii au sesizat faptul că mai multe persoane care se aflau în interiorul unei terase închise fumau produse din tutun. În această situație administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de interzice fumatul în spațiile închise.

De asemenea, în cursul zilei de 15 ianuarie, a.c., jandarmii argeșeni au depistat, pe raza orașului Topoloveni, un restaurant care funcționa în afara intervalului 05.00-22.00, în interior aflându-se mai multe persoane, fapt pentru care administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei.

Conform IJJ Argeș, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 64 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.000 lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90