New Profesional Consult 930 x 122

copii

Argeș. Ce s-a întâmplat cu cei doi frați dispăruți. Acum s-a anunțat!

Argeș. Ce s-a întâmplat cu cei doi frați dispăruți. Acum s-a anunțat!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Update. Ora 07.00 Poliția Argeș transmite oficial:

” Cei doi doi minori au fost găsiți de polițiști. Aceștia nu au suferit vătămări și au fost reintegrați în cadrul unității de asistență socială.„

Știrea inițială, 19.09.2022, ora 18.20

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind plecarea voluntară a doi minori instituționalizați, respectiv Vasile Alexandru Țițirigă, de 16 ani, și Daniel Petrișor Țițirigă, de 13 ani. Cei doi sunt frați.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către reprezentanții unui centru pentru minori, cu privire la faptul că doi minori, Țițirigă Alexandru Vasile, de 16 ani, și Țițirigă Petrișor Daniel, de 13 ani, au plecat din cadrul centrului, fără a mai reveni.

Semnalmente Vasile Alexandru Țițirigă : 1,50 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat șapcă de culoare neagră, bluză de trening de culoare neagră, tricou alb și pantaloni de tip blig de culoare neagră.

Semnalmente Daniel Petrișor Țițirigă: 1,36 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat pantaloni de trening și tricou albastru.

Persoanele care pot oferi informații despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185”, transmite Poliția Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Huidu si Găinușă spune:

    Băi alooooo… Nu dăm și noi pe nimeni afară?!?? Pe un eveniment așa important, cu mesaje roalert, cineva pune prefixul de la telefon in halul ăsta pe anunț???
    Mi-e jenă de miliția română. Păcat de banii noștri publici, chiar sunt curios de salariul celui care a scris acest anunț.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90