NOR CURIER 930X122

amenințare

Argeș: Doi copii de 9 și 13 ani, amenințați cu bătaia de fostul iubit al mamei

Un argeșean în vârstă de 40 de ani a fost reținut de polițiști după ce i-a amenințat cu bătaia pe copiii minori ai fostei iubite.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și au reținut un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești.

Citiți și: Incident grav la Penitenciarul Mioveni!

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 decembrie a.c., bărbatul și-ar fi amenințat cu acte de violență copilul de 9 ani, precum și pe un minor de 13 ani, ambii ai fostei concubine.

În urma completării analizei de evaluare a riscului, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuința unde stătea împreună cu fosta concubină și minorii.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Foto descriptiv: Ziarul de Valcea

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90