930 x122 grota rece

amenințare

Scandal în Argeș! A scos cuțitul! Pericol uriaș

Scandal în Argeș! A scos cuțitul!

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

Scandal între un bărbat de 39 de ani și vecinii acestuia, în Ștefănești!

În urma unui conflict, un bărbat a distrus un gard și a agresat un alt bărbat și pe soția acestuia.

Citiți și: Scandal de proporții lângă Pitești. Bărbat total scăpat de sub control a făcut ravagii

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și, pe parcursul intervenției, agresorul a început să amenințe cu cuțitul.

Starea de pericol a fost înlăturată prin intervenția polițiștilor, ,,care l-au imobilizat pe cel în cauză ca urmare a modului de manifestare și a faptului că nu a dat curs solicitărilor polițiștilor de a înceta imediat acțiunea agresivă.”

Scandal în Argeș! A scos cuțitul!

După imobilizare, bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare.

,,După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 06 noiembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3