Donaris 930 x 122

cod galben

Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp noi atenționări de vreme rea.

Este vorba despre o atenționare cod galben de vânt puternic care intră în vigoare de astăzi, de la ora 10.00. Și nordul județului Argeș este vizat.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

În intervalul 27 martie, ora 10.00 – 27 martie, ora 22.00, vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei, în cea mai mare parte a
Moldovei, în Carpații Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h. La altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.”, transmite ANM.

Un al doilea cod galben va intra în vigoare de la ora 22.00. Acesta este valabil până joi, 28 martie, la ora 10.00.

Vântul va avea intensificări în Banat, sudul Crișanei și în Carpații Meridionali. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90 km/h.”, mai transmit meteorologii.

De asemenea, tot de astăzi, de la ora 10.00, până vineri, 29 martie, la ora 21.00, este în vigoare și o informare meteorologică care vizează mare parte a țării.

Astfel, în intervalul menționat, temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60…70 km/h.

Va ploua îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării, unde local vor fi cantități de apă de 10…15 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă de la munte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3