930 x122 grota rece

gratare

Argeș: Grătare încinse în weekend, stinse cu amenzi de jandarmi

35 de amenzi în valoare totală de 7000 de lei și 40 de avertismente au aplicat jandarmii argeșeni în acest sfârșit de săptămână, celor care desfășurau activități de picnic în spații neamenajate.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

„Mai multe acțiuni punctuale au avut loc în acest weekend pe raza județului Argeș, în special în zona montană, în localitățile Arefu, Brăduleț, Lerești, pe malul râului Cumpăna și Valea Vâlsanului.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Acestea au avut ca scop prevenirea, reducerea și eliminarea impactului negativ asupra mediului, generat de practicarea inadecvată a activităților de picnic.

Astfel, mai multe persoane au fost depistate în timp ce desfășurau activități de picnic în spații neamenajate, acestea fiind sancționate conform art. 7, litera q din Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic.

Totodată, pentru parcarea autoturismelor pe spațiul verde, neamenajat în acest sens, persoanele au fost sancționate conform art. 7, litera g din Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic.

Reamintim cetățenilor că activitățile de picnic se pot desfășura numai în spațiile special amenajate și atragem atenția asupra impactului negativ pe care îl au asupra mediului înconjurător practicarea inadecvată a acestora.”, transmite Jandarmeria Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Iulian spune:

    Foarte bine au facut , sa mearga mai des . Este incredibil ce lasa in urma lor specimenele care impanzesc in fiecare weekend toate poienile de la Leresti la Nucsoara, la Bradetu.
    Toti dau vina pe stat ca nu face , nu drege .. Si lasa o mare de gunoaie si dejectii in urma lor ! E de ajuns sa faci o plimbare pe malurile raurilor Doamnei , Targului sau Arges si te iei cu mainile de cap.

  • Eugen spune:

    Acțiune care trebuia întreprinsă in conformitate cu legea, nici acum nu e târziu, in toate zonele de munte dacă mergeți și doriți să vă odihniți găsiti o mizerie creata de niste conaționali fără educație. Corecția prin amenzi usturătoare poate educa probabil ….. acești oa inmeni needucați, dar este fff greu sa schimbi concepția unor retrograzi, ei vor continua să-și manifeste needucația.

  • Io spune:

    Bravo. Ține – o tot așa. Amenzile ar trebui sa fie mult mai mari pt maimuțoi ca ăștia

  • marian spune:

    câtă răutate in exprimate,presupun ca sunteți pui de coteț nu ati vazut verdeață numai la tv sau in fata blocului…..noi care mergem cu rulotele iti garantez ca nu lasa nimeni mizerii in spatiile verzi și dispun de wc la rulota(ca sa sti).
    ca sa sti, o campare in spatiu amenajat este mai scump ca o camera de hotel 150 ron/noapte asa mai bine stai la hotel,un pret exagerat și in mare parte nu exista spatii de campare….vad ca numai limitează comentează….tipic…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90