Donaris 930 x 122

jandarmi

Argeș: Jandarmii, mobilizați pe stadion la meciurile din acest weekend

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la următoarele manifestări sportive:

Citiți și: Argeș: Au plecat din carantină ca să bage la pariuri

– Duminică, 17 octombrie a.c., la meciul de fotbal dintre echipele FC Argeș și FC Farul Constanța, care se va desfășura pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din municipiul Pitești, începând cu ora 15.00.

– Duminică, 17 octombrie a.c., la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și CFR Cluj, care se va disputa pe stadionul „Mioveni”, din orașul Mioveni, începând cu ora 20.30.

Citiți și: Câmpulungean întors din Austria, prins de jandarmi beat, pe stradă, în loc să stea în izolare

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Conform art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Suporterii vor avea acces pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.”, este mesajul jandarmilor.

Foto principal: descriptiv

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441