930×122 CAPRA 5

accident mortal

Argeș. Logodnicul bogătașei era băut când a făcut accidentul mortal!

Bărbatul de 28 care a provocat accidentul mortal din localitatea argeșeană Dobrești, în care un tânăr de 19 ani, care visa să devină polițist, și-a pierdut viața, ar fi fost băut în noaptea tragediei.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Surse din cadrul anchetei declară pentru publicația noastră că acesta consumase alcool înainte. Din câte se pare, nu atât de mult pentru a fi infracțiune.

Reamintim că, bărbatul a fost externat de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, acolo unde a fost supus și unei intervenții chirurgicale, la unul dintre picioare. Subiectul pe larg, AICI – Minune pentru logodnicul milionarei, șoferul bolidului Mercedes

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Bărbatul de 28 de ani era șoferul Mercedesului care s-a făcut zob marți, 1 noiembrie, într-un accident teribil. Subiectul pe larg, AICI – Bolid Mercedes, praf! Puști de 19 ani, mort! Șoferul este în stare gravă!

În urma impactului devastator, un tânăr de 19 ani, care era pasager în bolidul de sute de mii de euro, și-a pierdut viața. Subiectul pe larg, AICI – Destin frânt! Puștiul de 19 ani, mort în accidentul înfiorător, era viitor polițist!

Mașina în care aceștia se aflau a intrat în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în cele din urmă într-un șanț.

Important de precizat este faptul că accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept, într-un câmp. Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv. Imagini terifiante de la locul dezastrului: lumânări și rămășițe din bolidul Mercedes, pe drum

În urma tragediei, au ieșit la iveală mai multe detalii despre bărbatul de 28 de ani.

Acesta ar fi fost logodnicul unei milionare din Elveția, care deține o companie specializată în închirierea de apartamente în întreaga lume. Subiectul pe larg, AICI – Șoferul super-mașinii din accident ar fi logodnicul unei renumite bogătașe!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Un taran de la Dobresti a distrus o familie nevinovata. Are băbuța bani și îl scapă. Făcea numai fente in sat se credea mare om de afaceri și el era întreținut de ,doamna’ vai de țara asta suntem plini de Drogați,prostituate ,țigani și foarte mulți prosti fără școala

  • Ionut spune:

    Asta nu a găsit in toată Elveția un bărbat cum trebuie de vârsta ei și l-a găsit pe Brad Pit la Dobresti. Normal ca aia sunt educați Civilizați in Elveția și ei ii trebuia un taran rămân jmecher. Bani mulți creier puțin

  • Robert spune:

    Adevărat Dumnezeu niciodată nu doarme

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90