New Profesional Consult 930 x 122

câine căzut în fântână

Argeș: „Lola, fetița, vino acasă!” Cățelușă salvată dintr-o fântână de 10 metri

Curiozitatea unui cățelușe, aflate în gospodăria unor argeșeni din Pietroșani, era să o coste viața.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Patrupedul a căzut într-o fântână adâncă din grădina gospodăriei.

Proprietarii au căutat-o în fiecare zi, crezând că s-a pierdut. Ulterior, aceștia i-au auzit glasul cățelușei răsunând din fântână, moment în care au cerut ajutorul pompierilor pentru a o scoate.

Citiți și: Alertă la Bâlea! Intervenție de urgență pentru salvarea unui copil și a mai multor persoane

Cățelușa Lola a fost astfel salvată de la o adâncime de peste 10 metri.

ISU Argeș transmite:

„Lola fetița, vino acasă.” Aceste cuvinte s-au auzit, timp de o săptămână, în curtea unei familii din localitatea argeșeană Pietroșani, care-și căutau cu disperare cățelușa.

Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute, în fiecare zi, într-un alt loc în care obișnuia să stea.

În după amiaza zilei de ieri, speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al micuței, i-a făcut pe stăpâni să apeleze, de îndată, la salvatori.

– 112, ce urgență aveți?

– Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați.

 

– Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.

Bietul animăluț, odată scos la suprafață de către pompierii argeșeni, a sărit imediat în brațele stăpânului, care cu ochii în lacrimi că fetița lui trăiește, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut.

Felicitări colegilor! Ați mai salvat încă o viață!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3