930×122 CAPRA 5

câine căzut în fântână

Argeș: „Lola, fetița, vino acasă!” Cățelușă salvată dintr-o fântână de 10 metri

Curiozitatea unui cățelușe, aflate în gospodăria unor argeșeni din Pietroșani, era să o coste viața.

Citiți și: I-a luat foc vila! Ce le-a spus apoi pompierilor care au intervenit la incendiu e scenariu de film!

Patrupedul a căzut într-o fântână adâncă din grădina gospodăriei.

Proprietarii au căutat-o în fiecare zi, crezând că s-a pierdut. Ulterior, aceștia i-au auzit glasul cățelușei răsunând din fântână, moment în care au cerut ajutorul pompierilor pentru a o scoate.

Citiți și: A luat foc! Panică la simigerie, în oraș. O femeie a ajuns la spital

Cățelușa Lola a fost astfel salvată de la o adâncime de peste 10 metri.

ISU Argeș transmite:

„Lola fetița, vino acasă.” Aceste cuvinte s-au auzit, timp de o săptămână, în curtea unei familii din localitatea argeșeană Pietroșani, care-și căutau cu disperare cățelușa.

Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute, în fiecare zi, într-un alt loc în care obișnuia să stea.

În după amiaza zilei de ieri, speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al micuței, i-a făcut pe stăpâni să apeleze, de îndată, la salvatori.

– 112, ce urgență aveți?

– Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați.

 

– Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.

Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.

Bietul animăluț, odată scos la suprafață de către pompierii argeșeni, a sărit imediat în brațele stăpânului, care cu ochii în lacrimi că fetița lui trăiește, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut.

Felicitări colegilor! Ați mai salvat încă o viață!”

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3