930×122 CAPRA 5

argeș mall

Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Citiți și: Toată lumea vrea cea mai tare pizza din Pitești! Mega reducere, acum!

Astăzi, 25.04.2024, Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, a inaugurat, la Pitești, cel mai nou proiect al companiei: Argeș Mall.

Imagini și detalii de la inaugurare, AICI

Citiți și: Tragedie lângă Argeș Mall! A ales să-și ia viața la 41 de ani!

Argeș Mall devine oficial cel mai mare centru comercial din județul Argeș și din regiunea Sud-Muntenia.

Investiția este de peste 100 de milioane de euro.

Centrul comercial are o suprafață construită totală de peste 77.000 mp.

Și o capacitate de peste 2.000 de locuri de parcare.

Argeș Mall găzduiește:

-Peste 140 de magazine și insule comerciale;

-O zonă uriașă de food court (peste 3.500 mp), cu design tip grădină interioară și cu terasă panoramică spre Lacul Prundu;

-Spații de entertainment și servicii;

Printre brandurile internaționale și naționale prezente în noul mall se numără:

„Peek & Cloppenburg, Douglas, JD Sports, Mango, Maxipet, Mohito, Smyk All for Kids, TEDi, Terranova, AC&Co, Bookcity, Buzz, DAAR, English Home, Fressnapf, Hermosa, Hiperfarmacia Dr Max, Il Passo, dar şi o selecţie de branduri internaţionale şi naţionale: Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Reserved, House, Cropp, Sinsay, Altex, B&B Collection, Cărtureşti, C&A, CCC, Cocodrillo, Colin’s, Deichmann, DM, Esenţa Plant, Flanco, Gerovital, Gryxx, Help Net, Hervis, Inmedio, Intersport,  KVL, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Lensa, Marelbo, Meli Melo deco, Mizar, Motivi, New Yorker, Nissa, Noriel, Office Shoes, Optiblu, Pepco, Sephora, Splend’or, Sport Vision, Sportissimo, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Xpress.

Multe dintre acestea sunt prezente în premieră în Pitești.

De exemplu, renumitul retailer multi-brand din industria fashion PEEK & CLOPPENBURG marchează, prin locația de 1.800 mp din ARGEȘ MALL, intrarea pe piața din județ, dar și deschiderea magazinului cu nr. 11 în România. Cu ocazia acestui eveniment, PEEK & CLOPPENBURG îi va răsfăța pe clienții noului centru comercial cu o atmosferă plină de surprize, dar și cu un discount de 20% la produsul preferat”, se aratî într-un comunicat de presă.

Brandurile grupului Inditex aduc cel mai nou concept global de design și magazin eco eficient

Cele mai noi colecții lansate la nivel global vor fi prezente în magazinele Zara, Pull&Bear, Bershka și Stradivarius din Argeș Mall.

Clienții se vor putea bucura, în premieră, de noua secțiune dedicată colecțiilor pentru copii.

Brandurile Inditex sunt recunoscute pentru tehnologiile integrate în magazinele lor fizice. Astfel, Zara aduce pentru clienții argeșeni aparatul SILO, un dispozitiv care predă în sistem automatizat coletele online fără să mai fie necesară implicarea personalului din magazin.

De asemenea, cabinele de probă inteligente ajută brandul să personalizeze gama de articole în funcție de preferințele clientului din magazin.

Operatorul comercial de tip ancoră este cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune

Magazinul dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 6.000 de metri pătrați și susține dezvoltarea comunității locale, prin generarea a 140 de locuri noi de muncă.

Clienții pot regăsi în noul magazin Carrefour peste 30.000 de produse alimentare și non-alimentare, alături de o experiență shop-in-shop unică.

Ponderea de produse românești prezentă la raft este una semnificativă datorită producătorilor locali și programelor naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate, susținute de Carrefour.

„3.600 mp sunt dedicați zonei care reunește cele mai apreciate lanțuri din Food Industry, de asemenea multe dintre ele prezente pentru prima dată în județul Argeș.

Aici, clienții ARGEȘ MALL se pot bucura de preparatele delicioase și ofertele unora dintre cei mai căutați operatori din domeniu: Burger King, Cartofisserie, Chopstix, Fryday, Juba Café, Popeyes, Puii Mei sau Sheriff Real Food.

Centrul comercial aduce și o selecție de nume cunoscute deja publicului local: Dolcesco, Inmedio, Jerry’s Pizza, KFC, Mayore, McDonald’s, Mesopotamia, Pizza Bonita, Pizzeria Sapori, restaurantul Grota Rece, Spartan, Starbucks, Uncle John, precum și Elite Slots Casino.”, mai spun reprezentanții Argeș Mall.

Noul centru comercial asigură o zonă generoasă de relaxare, un parc spre zona de promenadă a lacului ce include și o pistă de alergare.

Găsiți aici un loc de joacă de peste 600 mp, o sală de fitness de peste 1.000 mp, cazinou, cafenele, servicii bancare (Banca Transilvania), amanet și exchange (Avangard, Money Gold), pet shop (Fressnapf și Maxipet), optică (Lensa, Optiblu, Zof Optica), curățătorie (Mura my laundry), farmacie (Hiperfarmacia Dr Max și Help Net), plafar (Esența Plant).

Dar și servicii de telefonie (Orange și Vodafone), precum și multe altele.

Multe surprize

„4 zile de entertainment marchează deschiderea noului Argeș Mall, gazdele având planificate activități pentru toate vârstele începând de joi, 25 aprilie, până duminică, 28 aprilie.

Acrobații, animații, Video Booth 360°, cabină foto, baloane modelate, pantomimă, păpuși și roboți gigant, parada Trio Butterfly, jonglerii, spectacole de percuție sunt doar câteva elemente din programul pregătit de Argeș Mall pentru clienții și vizitatorii care vor trece pragul noului centru comercial, în primele 4 zile de la deschidere.

Astfel, opțiunile de entertainment se vor îmbina perfect cu shoppingul de calitate și momentele de relaxare.”

Argeș Mall ste situat în Pitești, pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 37. Realizarea sa a presupus un amplu proiect de regenerare urbană, prin reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare din sudul municipiului într-un complex comercial imens care oferă peste 1.500 de locuri de muncă.

Accesul dinspre centrul orașului este facilitat de o nouă pasarelă auto și pietonală, care leagă Bulevardul Republicii de zona Tudor Vladimirescu – un proiect de infrastructură de aproximativ 8 milioane de euro, finanțat de Prime Kapital.

Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Centrul comercial va fi accesibil și prin mijloacele de transport public.

Va fi înființată o nouă linie operată de societatea Publitrans (1B).

Va deservi un traseu cu 6 stații pe sensul de dus și 8 stații pe sensul de întoarcere.

Programul de funcționare al ARGEȘ MALL va fi zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Și între orele 08:00 și 22:00 pentru clienții hipermarketului Carrefour.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.primekapital.com și www.argesmall.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3