EcoMoto 930×122

droguri

Argeș. Mascații au descins! Ce au găsit procurorii D.I.I.C.O.T.

Argeș. Mascații au descins! Ce au găsit procurorii D.I.I.C.O.T.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Procurorii D.I.I.C.O.T. au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară în județ.

În urma descinderilor, autoritățile au găsit droguri de risc și de mare risc, comercializate în mod repetat.

Citiți și: Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

,,La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, pun în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș și 8 mandate de aducere, în patru cauze penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

Astfel, în prima cauză instrumentată, în care este efectuată o percheziție domiciliară și pus în aplicare un mandat de aducere, s-a stabilit că o persoană ar fi comercializat în mod repetat, în județul Argeș, diferite cantități de droguri de mare risc (Ketamină și MDMA).

În cea de a doua cauză, în care sunt puse în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și 5 mandate de aducere, s-a stabilit că, pe parcursul anului 2023, mai mulți bănuiți ar fi comercializat droguri de risc (canabis) și droguri de mare risc, 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), precum și substanțe cu efect psihoactiv (ADB BUTINACA).

Argeș. Mascații au descins! Ce au găsit procurorii D.I.I.C.O.T.

În cel de-al treilea dosar, cercetările efectuate au relevat că o persoană, din municipiul Pitești, ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (MDMA) către consumatori din județul Argeș.

În cea de a patra cauză instrumentată, s-a reținut că, pe parcursul anului 2023, un bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis și MDMA, către mai mulți consumatori din municipiul Pitești.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Jandarmeriei Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto/video articol: IPJ Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90