EcoMoto 930×122

angajati

ARGEȘ: MICROBUZ CU ANGAJAȚI, CONDUS DE UN ȘOFER PENAL

Argeș: Microbuz cu angajați, condus de un șofer penal. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeș au desfășurat o acțiune conform calendarului de activități al Organizației Polițiilor Rutiere Europene – TISPOL pentru verificarea transportului rutier de marfă și de călători, operațiuni care au loc la nivel european pe parcursul întregii săptămâni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Au fost date aproape 140 de amenzi, în valoare totală de peste 30.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Cu această ocazie, polițiștii au prins un piteștean de 41 de ani care conducea un microbuz de transport de persoane deși avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Microbuzul transporta angajați de la o firmă din comuna Oarja către orașul Topoloveni. Muncitorii ieșiseră din schimbul 3. Poliția Argeș nu precizează pentru care firmă de transport lucrează șoferul.

Individului i s-a făcut dosar penal, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. (Sursă foto: Poliția Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90