Donaris 930 x 122

ijj

Argeș. Mobilizare impresionantă de forțe! Jandarmii, măsuri stricte pentru oameni!

Argeș. Mobilizare impresionantă de forțe! Jandarmii, măsuri stricte pentru oameni!

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Jandarmii vor fi prezenți astăzi, la meciul internațional de volei feminin ce va avea loc la Sala Sporturilor Mioveni.

Începând cu ora 18.00, aceștia vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului dintre echipele SC Prometey Dnipro (Ucraina) și Eczacibasi Dynavit Istanbul (Turcia).

Citiți și: Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Pe lângă efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Argeș, la eveniment vor fi prezente mai multe echipaje ale instituțiilor cu atribuții în domeniu.

Argeș. Mobilizare impresionantă de forțe! Jandarmii, măsuri stricte pentru oameni!

Aceștia vor acționa pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 16.30.

,,Pe traseele către locul de desfășurare a competiției sportive, în apropierea și în incinta arenei, participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de către forțele de ordine și organizatori și sunt obligați să se supună efectuării controlului corporal preventiv şi al bagajelor, la solicitarea forţelor de ordine.

De asemenea, recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

În conformitate cu  art.20 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, spectatorilor le este interzis:

– să pătrundă sau să încerce pătrunderea în incinta bazei sportive ori, după caz, a arenei sportive fără documente de acces sau prin încălcarea normelor legale de acces stabilite de organizator;

– să pătrundă în stare de ebrietate sau să consume băuturi alcoolice în arena sportivă;

– să introducă sau să încerce introducerea de băuturi alcoolice în arena sportivă;

– să introducă în arena sportivă inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen;

– să săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora;

– să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare la adresa forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă;

Reamintim că este interzis accesul în incinta stadionului cu arme și muniții de orice fel, artificii, petarde, materiale explozive, substanțe toxice, iritant lacrimogene ori paralizante, corpuri contondente, cuțite ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.”, transmite IJJ Argeș

Jandarmeria Argeș sfătuiește participanții să țină cont de măsurile și recomandările forțelor de ordine și ale organizatorilor, pentru a se bucura în siguranță de competiția sportivă.

Foto articol: IJJ Argeș

Foto principal: Descriptiv/obiectivbr.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3