Donaris 930 x 122

politia

ARGEȘ: NERVI ÎN TRAFIC. POLIȚIA ANUNȚĂ

Ninsorile căzute în ultimele ore au provocat accidente rutiere și au îngreunat circulația pe drumurile din județul Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De exemplu, s-a format coadă de mașini în satul Smeura al comunei argeșene Moșoaia, dar și pe autostrada A1 Pitești-București.

Se circulă în condiții de iarnă inclusiv în Pitești (foto) și pe drumurile DN 7C Pitești – Curtea de Argeș sau DN 65 Pitești – Slatina, dar și pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea. Deși nu există blocaje, nervii șoferilor sunt întinși la maxim din cauza timpului pe care trebuie să îl petreacă în trafic.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Potrivit autorităților județene, azi noapte s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire sau material antiderapant pe următoarele drumuri: DJ 731 Nucșoara, DJ 734 Lerești, DJ 730 Ciocanu 703, 703 I Brăduleț, 703 H Sălătrucu, 704 G Cicănești, 702 C Bughea de Jos, 725 Stoenești – Dragoslavele și 737 Mioarele.

”La această oră, traficul pe drumurile din județul Argeș se desfășoară îngreunat, în condiții de iarnă. Le recomandăm șoferilor să aibă autoturismele echipate corespunzător și să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere.”, precizează pentru ePitești Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Amănunte despre vreme, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90