New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

ARGEȘ: O FEMEIE DE 70 ANI ȘI-A TĂIAT VENELE DUPĂ CE A FOST DIAGNOSTICATĂ CU COVID-19

UPDATE: „În dimineața zilei de 2 mai 2020, polițiștii Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că o pacientă de 70 de ani, din Pitești, care se afla internată în Spitalul Municipal Câmpulung, a recurs la un gest suicidal, tăindu-și venele, fiind declarat decesul acesteia.

Citiți și: Breaking. Dramă în Pitești, într-un cartier mare din oraș, acum!

Polițiștii au efectuat cercetări, cu respectarea măsurilor de protecție individuală, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, în vederea efectuării autopsiei”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Citiți și: Un polițist a ales să nu mai trăiască, după ce fiica sa de un an a decedat

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Știrea inițială:

O femeie de 70 de ani, infectată cu noul coronavirus și internată la Spitalul Municipal Câmpulung, s-a stins din viață în această dimineață.

Și-a tăiat venele după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Bătrâna a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung.

A fost confirmată pozitiv pe 23 aprilie și transferată, în aceeași zi, la Spitalul Municipal Câmpulung.

„După primele cercetări ale Poliției, se pare că femeia și-a pus singură capăt zilelor. Bătrâna prezenta și alte probleme de sănătate, suferind de insuficiență renală cronică.

Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanții Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-și mai ia tratamentul, deși nu prezenta forme grave ale bolii COVID-19 și i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a și făcut.

În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie. Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineață, femeia a fost găsită moartă, provocându-și răni incompatibile cu viața.

Trupul ei a fost transferat la Pitești, la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează Instituția Prefectului Argeș.

(Foto descriptiv: SHUTTERSTOCK)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3