Donaris 930 x 122

oprire apă

Argeș. Oamenii rămân fără apă mai bine de 24 de ore!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa lucrări de întreţinere şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Sămara din comuna Poiana Lacului.

Citiți și: Anunț de ultimă oră pentru piteșteni: Se oprește apa!

Lucrările se vor efectua începând de marţi 13 iunie 2023, de la ora 20, până miercuri 14 iunie 2023, ora 23.

În acest interval de timp alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: Dealul Viilor, Dealul Oraşului, Metofu şi Sămara.

Citiți și: Mare atenție! Se oprește apa în Argeș!

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp.

Lucrătorii vor încerca să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, este mesajul transmis de Societate.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache