pizzeria sapori  930 122

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Anunț de ultimă oră pentru piteșteni: Se oprește apa!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 23 mai 2023, între orele 9 – 20, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Dârzului, fiind afectaţi utilizatorii din zona de sud a municipiului Piteşti situaţi pe: Platoul Prundu, Str. Prelungirea Craiovei, DN 65B.

Citiți și: Se oprește apa! Aceste persoane vor fi afectate

În intervalul orar menţionat furnizarea apei potabile va fi întreruptă sau se va face la presiune scăzută.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Citiți și: Apă Canal, anunț important pentru toată lumea!

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, este mesajul transmis de societate.

Eurial 555 x222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90