Donaris 930 x 122

oprire apă

Se oprește din nou apa în Argeș!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 30 martie 2023 lucrări de spălare şi igienizare bazine de înmagazinare apă potabilă din staţiile de pompare Frăteşti şi Stolnici, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă după cum urmează:

Citiți și: Argeș. Oamenii rămân fără apă mai bine de 24 de ore!

– comuna Albota, între orele 8 – 14, vor fi afectaţi utilizatorii din satul Frăteşti;

– comuna Stolnici, între orele 8 – 20, vor fi afectaţi utilizatorii din satul Stolnici.

Citiți și: Mare atenție! Se oprește apa în Argeș!

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de aceste opriri”, este mesajul transmis de Societate.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90