New Profesional Consult 930 x 122

oprire apă

Atenție consumatori! Acum s-a anunțat: Se oprește apa!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti şi comuna Bradu, în ziua de marţi 16.05.2023, între orele 8 – 16, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi:

Citiți și: Argeș. Oamenii rămân fără apă mai bine de 24 de ore!

strada Petrochimiştilor, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la Arpechim;

DN 65B, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la magazinul Metro.

Citiți și: Mare atenție! Se oprește apa în Argeș!

Furnizarea apei va fi întreruptă, în urma solicitării OMV Petrom SA, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la conductele de apă ale Arpechim.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile ”Lucrări programate” sau ”Avarii”.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, este mesajul transmis de societate.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache