930×122 POSADA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Informare de ultim moment de la Apă Canal

Informare de ultim moment de la Apă Canal

Citiți și: Acum s-a anunțat! Mii de piteșteni rămân fără apă!

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. anunță posibilitatea conectarii populației la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, ca urmare a finalizării

Contractului de lucrări nr. 270/18.10.2022 – CL5.3 “Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Municipiul Pitești – Zona SUD”.

Citiți și: Apă Canal, anunț important pentru toată lumea!

Este semnat între Apă Canal 2000 S.A., în calitate de Autoritate Contractantă și Asocierea formată din Kranz Eurocenter S.R.L. – Lider de asociere și Conarg AG S.R.L., din cadrul “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2021-2027”.

„Astfel, rugăm utilizatorii situaţi pe străzile menţionate mai jos, să facă demersurile pentru racordarea imobilelor la reţelele de apă şi de canalizare, după caz:

în municipiul Pitești – străzile:

Intrarea Islazului, Zenitului, Victor Slăvescu, Nicolae Iorga, Prundu Mic, Primăverii, Bucovina, Aleea Dimitrie Butculescu;

în comuna Bradu: străzile:

Alunului şi Valea Geamăna – zona  cuprinsă între strada Primăverii (limită cu mun. Piteşti) şi strada Livezilor.

În acest sens, beneficiarii trebuie să se prezinte la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu nr. 24 A, în vederea depunerii formularului „Comandă execuţie branşament la reţeaua de apă/ racord la reţeaua de canalizare“.

Formularul se poate descărca şi de pe pagina de internet a societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Clienţi“, subsecţiunea „Formulare“, formularul nr. 2.

La depunerea comenzii trebuie anexate, în copie:

-actele de identitate ale proprietarilor şi

-actul de proprietate

Și se vor achita taxa de conectare la reţeaua de apă şi sigilare apometru (143 lei) şi/sau taxa de conectare la reţeaua de canalizare menajeră (143 lei).

Notă: În cazul în care există contract pentru serviciul de furnizare apă, pe comandă se va specifica indexul înregistrat pe apometru la data depunerii acesteia.”

Puteți lăsa comentarii la acest articol pe FACEBOOK, AICI

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3