930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Apă Canal: Anunț important despre lucrările de branșament!

Prima dată în Argeș, lucrările de branșament și de racord ale consumatorilor de apă din aria de operare regională ADIA vor fi suportate de Apă Canal 2000 SA Pitești!

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

ADIA a avizat astăzi, 31 ianuarie 2023, Bugetul de venituri și cheltuieli al Operatorului Regional Apă Canal 2000 SA Pitești.

Au fost aprobate modificări importante privind branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețelele de canalizare, anunță municipalitate.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

Astfel, începând cu 1 februarie 2023, va intra în vigoare noul Contract de Delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 1/2010, actualizat în ianuarie 2023, conform căruia:

– Lucrările pentru execuția branșamentelor și a racordurilor se vor finanța din sursele proprii ale Apă Canal 2000 SA Pitești, în funcție de bugetul alocat anual;

– Tarifele pentru întocmirea documentațiilor tehnico-economice necesare pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețeaua de canalizare, precum și/sau taxa de conectare se vor achita în continuare de către beneficiari/clienți.

265 000 de locuitori, din 24 de localități argeșene, membre ADIA, sunt în acest moment deserviți de operatorul regional Apă Canal 2000 SA Pitești.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA