930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Monstrul din canalizare: „Sănătatea ne poate fi pusă în pericol”!

Societatea Apă Canal 2000 SA desfăşoară periodic acţiuni de curăţare a reţelei de canalizare în cadrul Programului de mentenanţă anual pentru reţelele de canalizare şi staţiile de pompare ape uzate din aria sa de administrare.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Astfel, în zilele trecute o echipă operaţională a intervenit în oraşul Ştefăneşti pentru curăţarea reţelei de canalizare.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

În dreptul bocului 4, din căminul de canalizare au fost extrase materiale textile, materiale de construcţii, deşeuri menajere şi alte materiale care împiedică scurgerea apelor şi funcţionarea corespunzătoare a reţelei.

„Rugăm cetăţenii să nu mai arunce în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi.

Înfundarea conductelor de canalizare face ca apele uzate să refuleze şi să inunde imobilele, cauzând disconfort olfactiv dar şi însemnate pagube materiale, iar sănătatea ne poate fi pusă în pericol.

Pentru a transmite eventualele disfuncţionalităţi ale sistemului de apă sau de canalizare, rugăm cetăţenii să sune la Dispecerat, tel. 0248 223 237 (program Non Stop)”, este mesajul transmis de Societatea Apă Canal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90