930 x122 grota rece

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Asociație de proprietari din Pitești, prinsă furând apă!

O asociație de proprietari din Pitești, Zona Alprom, a fost depistată furând apă din rețeaua publică de alimentare, cu ajutorul unui branșament ilegal.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Inspectorii veniți în control au sesizat în acest caz și organele de urmărire penală.

Citiți și: Apă Canal, anunț important pentru toată lumea!

Societatea Apă Canal 2000 SA transmite:

„La data de 10.03.2023, reprezentanții societații Apă Canal 2000 SA, din cadrul Serviciului Control, au efectuat o verificare inopinată la o asociație de proprietari din municipiul Pitești – Zona Alprom, unde au constatat că apa furnizată de operator nu era contorizată, existând un branșament de apă ilegal, cu plecare din amonte de apometru.

În acest caz au fost sesizate organele de urmărire penală pentru tragerea la răspundere a reprezentanților legali ai asociației de proprietari, sens în care societatea noastră va efectua toate demersurile legale pentru recuperarea prejudiciului creat.

De asemenea, la data controlului s-a desființat lucrarea clandestină de ocolire a apometrului, toate costurile fiind în sarcina asociației de proprietari.

Pentru reducerea consumului ilegal de apă, vom continua verificarea atât pe asociații de proprietari, cât şi pe alte categorii de utilizatori.”

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Eu spune:

    Lasa sa va fure nenorocitilor ca si voi ne furati cu preturile alea imense….si fara calitate. Sa va fure pana o sa scadeti tarifele…ordinarilor!!!

  • Liliana spune:

    Furnizorul de apa să facă contracte individuale proprietarilor de apartamente !!! Să facă citirea contoarelor și emiterea facturilor cât și încasarea contravalorii serviciilor de apa și canal pe contract individual!
    Exista contoare cu transmitere radio așa că se poate!
    Deocamdată beneficiarii de servicii își plătesc o firma intermediara să citească și să emită factura! Mai plătesc apoi administratorul asociației să încaseze banii și să facă plata către furnizor. Consumatorii de la blocuri sunt încărcați la plata și cu cantități uriașe de apa așa zise pierderi / diferente care nu se justifică!!!

  • Elena spune:

    Liliana are perfectă dreptate. Plătesc o mulțime de intermediari când soluția ar fi să mi se factureze direct, fix ce consum. Nu mai zic de pierderile băgate pe gât… am avut o situație în care am fost plecată mult din localitate, am plătit 1m³ de apă consumat și 2m³ pierderi. Așa ceva…

  • Nae George spune:

    Ce asociatie de bloc este implicat în acest articol??

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3