NOR CURIER 930X122

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Pitești. S-a făcut anunțul! Toți locuitorii orașului trebuie să știe

Pitești. S-a făcut anunțul! Toți locuitorii orașului trebuie să știe

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Societatea Apă Canal 2000 SA anunţă că a fost semnat Ordinul de începere a lucrărilor pentru execuţia branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare menajeră la imobile din aria sa de operare.

Sunt finanţate din surse proprii ale Operatorului.

Citiți și: Argeș – Rețea de apă și canalizare extinsă

Astfel, din data de 24 iulie 2023 va începe execuţia lucrărilor din lotul 1, pentru care au fost depuse comenzi în luna martie a acestui an.

„În urma desfăşurării procedurii de licitaţie pentru alegerea constructorului acestor lucrări, a fost desemnată câştigătoare firma Jet Construct Pipe SRL, care va contacta clienţii pentru programarea lucrărilor aferente.

Pitești. S-a făcut anunțul! Toți locuitorii orașului trebuie să știe

Menţionăm că lucrările pentru execuția branșamentelor de apă și a racordurilor de canalizare se vor finanța din sursele proprii ale Operatorului în funcție de bugetul alocat anual.

Vă reamintim că societatea Apă Canal 2000 SA Pitești/ constructorul desemnat ex ecută lucrările de branşare/racordare până la limita de proprietate.

Fiecare beneficiar va realiza lucrarea pe domeniul privat cu firme specializate sau în regie proprie.

După finalizarea execuţiei şi recepţionarea lucrărilor se va încheia contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi/sau de canalizare cu societatea Apa Canal 2000 SA”, transmite societatea.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Stan spune:

    Dar pe strada Cireșului dinSmeura, când se va executa rețeaua de canalizare?

  • Sincu Constantin Cornel spune:

    Poate rezolvați și pe republici Nr 20,lotul1.
    Zi bună!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90