EcoMoto 930×122

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Hoții de APĂ prinși în fapt!

Furtul de apă continuă în Pitești și în localitățile învecinate! Societatea Apă Canal a desfășurat din nou controale în urma cărora au descoperit zeci de nereguli, dar și ilegalități.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Un service auto din municipiul Pitești, situat spre autostrada A1, a fost depistat utilizând apa fără a avea contract pentru o astfel de activitate.

Societatea Apă Canal transmite într-un comunicat de presă:

„Așa cum am anunțat în comunicatele anterioare, acțiunile de control ale societăţii Apă Canal 2000 SA continuă în vederea identificării situațiilor de consum de apă neautorizat și nefacturat.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

Atunci când utilizatorii nu cooperează cu reprezentanții societății noastre și nu indică locul amplasării branșamentului ilegal, se intervine cu buldoexcavatorul pentru identificarea și desființarea branșamentului necontorizat.

Astfel s-a procedat în cazul a 3 utilizatori indentificați în comuna Bradu, str. Principală, care înregistrau consumuri de apă mult sub cel real (consum menajer, gazon, solarii și grădini de legume).

În astfel de situații, pe lângă cantitățile calculate suplimentar, retroactiv, conform legislației în vigoare, utilizatorii suportă toate cheltuielile ocazionate de desființarea branşamentului ilegal.

Alte acțiuni relevante desfășurate de echipele de control ale SC Apă Canal 2000 SA, de la începutul anului 2023:

– un agent economic situat la ieșirea din municipiulul Piteşti, spre austostrada A1, care folosea apă fără contract pentru activitatea de service auto și parc auto – serviciu privat de ambulanță;

– 2 branșamente necontorizate și apometre asupra cărora s-a intervenit neautorizat în Pitești, str. Prundu Mic, Emanoil Bârzotescu și str. Frasinului – Trivale;

– peste 30 de racorduri de canalizare utilizate în afara cadrului legal în municipiul Pitești, orașele Ștefănești și Topoloveni, comunele Bradu și Bascov.

Facem apel la utilizatorii serviciilor prestate de societatea noastră, fără contract încheiat, să ne contacteze prin oricare din canalele disponibile (sediul central al societății din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, sediul din Topoloveni, str. Maximilian Popovici, nr. 30, sediul din Costeşti, str. Victoriei, bl. D7, parter, sau pe adresa de email: contact@apa-canal2000.ro).

Încheierea unui contract între părți este singura modalitate de a evita costuri suplimentare pentru punerea în legalitate.”

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3