Donaris 930 x 122

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Mesaj important de la Apă Canal! Sunt vizați toți consumatorii!

Societatea Apă Canal 2000 S.A. transmite că s-au schimbat condițiile privind branșarea și racordarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare.

Citiți și: Apă Canal, anunț important pentru toată lumea!

„Societatea Apă Canal 2000 S.A. vă informează că, începând cu 15 martie 2023, pentru branşarea la reţeaua de alimentare cu apă şi racordarea la reţeaua de canalizare se vor parcurge următoarele etape:

1. Completarea solicitării privind întocmirea documentaţiei tehnice necesară pentru branşarea la reţeaua de apă şi/sau racordarea la reţeaua de canalizare.

Citiți și: Argeș – Rețea de apă și canalizare extinsă

Tarifele pentru întocmirea documentațiilor tehnico – economice necesare pentru branșarea la rețeaua de apă și racordarea la rețeaua de canalizare, precum și/sau taxa de conectare se vor achita de către beneficiari/clienți.

2. Depunerea comenzii de execuție pentru branșament la rețeaua de apă și/sau racord la rețeaua de canalizare.

Mențiune:

– Lucrările pentru execuția branșamentelor și racordurilor se vor finanța din sursele proprii ale Operatorului în funcție de bugetul alocat anual;

– Lucrările de execuție ce vor necesita extinderea rețelelor de alimentare cu apă și/sau de canalizare vor fi achitate de către beneficiari/clienți, în situația în care această investiție nu este finanțată de Unitatea Administrativ Teritorială implicată.

Vă reamintim că societatea Apă Canal 2000 S.A. Pitești execută lucrările de branşare/racordare până la limita de proprietate, urmând ca fiecare beneficiar să realizeze lucrarea pe domeniul privat cu firme specializate sau în regie proprie.

2. După finalizarea acțiunilor anterioare se va încheia contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi/sau de canalizare cu societatea Apa Canal 2000 S.A. Pitești.

Toate aceste măsuri vin în sprijinul cetățenilor și vizează creșterea gradului de acces al populației la serviciul public de apă și canalizare.”, transmite societate într-un comunicat de presă.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetățean spune:

    De ce ați scumpit apa?!

  • Petre Dragne. spune:

    Sunt o persoana și luna aceasta am plătit 116 lei, dublu fata de anul trecut.
    La fiecare ploaie am probleme cu canalizarea, chesonul se umple și nu mai pot folosi apa la bucătărie,wc,baie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90