930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Argeș. Se oprește apa! Află unde și când

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 25 mai 2023, între orele 7 – 19, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Uda, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Citiți și: Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din satul Uda, comuna Uda.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Citiți și: Pitești. S-a făcut anunțul! Toți locuitorii orașului trebuie să știe

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, este mesajul transmis de societate.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3