New Profesional Consult 930 x 122

apa canal 2000

Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați

Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați

Citiți și: Pitești. Pregătiți-vă din timp pentru ziua fără apă!

Apă Canal anunță sistarea furnizării apei potabile în următoarele zone din Pitești:

,,Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de joi 07.09.2023, între orele 9 – 20, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: B-dul Republicii, B-dul I.C. Brătianu, str. Eroilor – parţial, cartier Popa Şapcă – între str. Sf. Vineri şi str. Râurilor, zona Centru.

Citiți și: Apă Canal, informație de maximă importanță pentru toți abonații!

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia unor lucrări de înlocuire tronson conductă din zonă şi înlocuire vană.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați

 Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile <Lucrări programate> sau <Avarii>.”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90