NOR CURIER 930X122

apa canal 2000

Apă Canal, informație de maximă importanță pentru toți abonații!

Apă Canal, informație de maximă importanță pentru toți abonații!

Citiți și: Pitești: Anunț extrem de important de la Termo Calor! Se întâmplă din martie

Societatea Apă Canal 2000 SA anunță clienții că au fost implementate noi modalități de plată a facturilor:

,,SC Apă Canal 2000 SA aduce la cunoştinţă beneficiarilor că, începând cu data de 1 septembrie 2023, a implementat noi modalităţi de plată a facturilor de apă şi canalizare, precum şi a facturilor pentru serviciile conexe prestate de societate, prin intermediul Băncii Transilvania şi a Băncii Centrale Cooperatiste CREDITCOOP, după cum urmează:

Citiți și: Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați

 – virament bancar, în conturile societăţii deschise la Banca Transilvania şi la Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP, cu indicarea codului de client şi a numărului de factură;

 – internet banking / mobile banking, prin intermediul Băncii Transilvania, cu selectarea denumirii companiei, indicarea codului de client şi a numărului de factură;

Apă Canal, informație de maximă importanță pentru toți abonații!

 – debit direct, prin semnarea mandatului de debit direct la Banca Transilvania de către clienţii acestei bănci;

 – numerar, la ghişeele sau terminalele de plată ale Băncii CREDITCOOP din judeţul Argeş, cu prezentarea unui exemplar din factură.

Comisioanele pentru plăţile prin internet banking / mobile banking, debit direct şi numerar sunt suportate de societatea Apă Canal 2000.

Toate modalităţile de achitare a facturilor puse la dispoziţie clienţilor de societatea Apă Canal 2000 SA pot fi vizualizate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea <Clienţi>, subsecţiunea <Modalităţi de plată>”, se arată în comunicat.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3