930×122 CAPRA 5

apa canal 2000

Argeș: Atenție, se oprește apa!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în zilele de 7 şi 8 iunie 2022, între orele 09.00 – 16.00, lucrări pentru branşarea conductei noi la reţeaua de apă existentă din comuna Poiana Lacului.

Citiți și: Anunț extrem de important de la Apă Canal!

În acest interval orar din zilele menţionate alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Dealul Viilor, Metofu şi Lunca.

Citiți și: Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați

„Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrării, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟, iar pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.”, transmite Societatea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90